Beste Bachliefhebber,

Het 40e seizoen van het koor en orkest van de Kapel van de Miniemen zal niet zonder enige creativiteit en vernieuwing verlopen. We stellen alles in het werk om u veilig en met inachtneming van de preventieve maatregelen te kunnen ontvangen.

Het programma van seizoen 2020-2021 is klaar, maar aangezien er mogelijk nog wijzigingen komen, nodigen wij u uit om u te abonneren op onze nieuwsbrief voor up-to-date informatie (klik hiervoor op de rubriek Nieuwsbrief).

Wegens vernieuwingswerken in de Sint-Jacob-op-de-Koudenbergkerk heeft ons volgende concert uitzonderlijk plaats in de Onze-Lieve-Vrouw-ter-Zavelkerk. Ook het uur wijzigt: 15.00 uur in plaats van 17.00 uur !

We verwelkomen u graag te midden van onze trouwe luisteraars. Tot weldra!

***

Het koor en orkest van de Kapel van de Miniemen biedt elke maand een of twee cantates aan van Johann Sebastian Bach, soms in gezelschap van een van zijn familieleden of tijdgenoten rond hetzelfde thema.

De concerten vinden plaats om 17.00 uur in de Sint-Jacob-Op-de-Koudenbergkerk te Brussel, een zondag per maand van september tot juni. Ze duren ongeveer 50 minuten.

Op de website vindt u alle details over elk concert.

Voor meer informatie, mail naar info@minimes.net

 
Zondag 25 oktober 2020 om 15u00

!! A l'église Notre Dame des Victoires au Sablon à 15h !!

J.S. BACH : BWV 89 Was zoll ich aus dir machen, Ephraim ?

Johan Adam Hiller : Der Friede Gottes

J.S. BACH : BWV 115 Mache dich, mein Geist, bereit

Eglise Notre-Dame des Victoires
rue des Sablons
1000 Bruxelles
https://goo.gl/maps/Fv7Yjk9Sp173ssbE7
Een jaar rijk aan contrasten, met talrijke nieuwe producties...
Ontdek de hoogtepunten van het nieuwe Seizoen 2020-2021!
Een uitstekend cadeau-idee: onze laatste CD met concertopnames uit het Seizoen 2009-2010, evenals de Cellosuites van J.S.Bach door Julius Stenzel.
Het Koor van de Kapel van de Miniemen zoekt Tenoren.